Tento dezert patrí medzi najobľúbenejšie a najznámejšie na svete. Zrodil sa v Benátkach a aj keď nemá veľmi dlhú históriu, napriek tomu si dokázal rýchlo získať svojich stúpencov. Možno je to tým, že jeho typickým prvkom je káva, ktorá sa zapracúva do mascarpone plnky a sú ňou nasiaknuté aj piškóty. V pôvodnom recepte sa nachádzajú aj surové vaječné žĺtka, no dnes už vieme, že ich konzumácia bez tepelnej úpravy je pomerne riziková, preto ich v našom dezerte nenájdete. Aromatizujeme ho mandľami a Amareto likér mu dodáva jedinečnú chuť. Jemný poprašok z kakaa je preň tiež charakteristický a túto tradíciu zdobenia sme zachovali.
2.30,-
100 g
Alergény 1,3,7
Doba trvanlivosti : 2 dni
Ako nakupovať - PerfektnéMaškrty.sk