Medový krémeš

Je krásny. Však? Každý cukrár vie, akú zložitú prípravu si vyžaduje tento na pohľad jednoduchý zákusok. Spraviť ho tak, aby sa dal krájať a držal dokonalý tvar, je fakt "kumšt". Vyžaduje si to remeselnú zručnosť, veľa trpezlivosti, experimentovania a hlavne vôle sa nevzdať, kým sa dielo nepodarí...Medové pláty sú po upečení krehké a chrumkavé. Až potom, ako do seba natiahnu  potrebnú vlhkosť, sú poddajné a dá sa s nimi pracovať. Pudingová plnka s vanilkovou príchuťou, je pokrýtá nadýchanou šľahačkou z pravej smotany, medzi dvomi plátmi medového cesta....pre efekt ho zvrchu pocukrujeme, aby bol výsledok dokonalý.  

1.95,-

110 g
Alergény 1,3,7

Doba trvanlivosti : 3 dni
Ako nakupovať - PerfektnéMaškrty.sk